Nuffnang

Giveaway

Thursday, January 5, 2017

LE SANDA SWEET FOUNDATION

Malam-malam ni nak review 1 produk best punya.
Saya pakai sekali terus jadi agen tau. Serius saya memang bab2 skin ni cerewet sikit dan memang sangat takut try produk2 lain. Tapi yang ni memang kebabom sangat!!!





Mari baca....

Nak cari foundation yg ringan, xmelekit, mudah dipakai & dibersihkan?
.
Try Le Sanda Sweet Foundation
Confirm puas hati

Le Sanda Sweet Foundation mengandungi
Lavender oil, Ekstrak Aloe Vera & Vitamin C dan SPf60

Kelebihan Aloe Vera
🌿 Mencegah kulit menjadi kering.
🌿 Bagus untuk merawat jerawat kerana boleh membunuh bakteria & mengurangkan keradangan kulit.
🌿 Melembabkan kulit tetapi tidak memberikan kulit rasa berminyak.
🌿 Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit daripada sinaran matahari.

Kelebihan Lavendar Oil
🌼 Memberikan keharuman kepada sweet foundation ini.
🌼 Selain menambah aroma, lavender oil juga bermanfaat untuk membersihkan kulit kerana memiliki sifat anti-bakteria.
🌼 Dapat membantu meningkatkan kecantikan kulit kerana memiliki sifat antioksidan yang tinggi yang dapat mencegah kesan iritasi akibat pencemaran udara.

Kelebihan Vitamin C
🍊 Mengeringkan jerawat.
🍊 Menghilangkan jerawat.
🍊 Mengatasi keradangan kulit akibat jerawat.
🍊 Mencegah bakteria yang menyebabkan jerawat.
🍊 Mencerahkan kulit daripada masalah jeragat dan tompok – tompok penuaan.

🌞 Spf60.
Menghalang dan menjaga kulit kita daripada sinar UV

πŸ’‹Teksturnya gebu,halus ringan jew
πŸ’‹Tidak menebal pada kulit
πŸ’‹Meresap ke dlm kulit dan x berminyak
πŸ’‹X bercampuk dan melekit
πŸ’‹Spf 60 utk lindungi kulit dari uv
πŸ’‹Wangian yg menusuk kalbu
.
***kalau masih sekolah jgn risau foundation ni x nmpk pun..

Hanya RM28 sm / Rm33 ss.
Postage add RM8 untuk 1 Malaysia

Kalau nak COD pun boleh.
COD AREA KOTA KINABALU SAHAJA.
Jumpa nanti bolehlah terus tester Le Sanda
Whatsapp 013 898 1692 (Agent KK - Liza)

#agentlesandasweetfoundationkk
#teamsheila
#teamhoney
#teamsalmahgebu

Yang nak jadi agen. Modal hanya Rm210 sahaja tau. dapat free gift lagi. pluss free postage. jom lah join jadi agen, barang senang jual tau. hari pertama saya da dapat jual 2 kotak. tu x kira lagi orang yang dok booking nak beli. yang penting kita cuba, daripada tak buat apa- apa pun.

Saya sertakan lagi testimoni customer yang guna le sanda sweet foundation. ni fakta tau bukan auta

















JANGAN RISAU PRODUK KITA ADA KELULUSAN



4 comments:

  1. Cantiknya packagingnya.... Best tgk testimoni semua tu :D

    ReplyDelete
  2. Aah syg.. jom try sebotol... tak rugi.. serius i ckp, u pasti xmenyesal...😁😁😁😁

    ReplyDelete
  3. comel ny pack dia. kecik2 berisi ni, byk feedback kebabom jg =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah jun, jomla try satu jun hahah cod saja kita hahha

      Delete