Nuffnang

Giveaway

Thursday, November 10, 2011

7 Hari Lagi

Assalamualaikum...

7 Hari Lagi ???

Oh.. Tidak!!!

hehehe...

Ramai yang tanya "sudah  bersediakah mau jadi bini org ?"

Jawapannya ???

Ok ja bah haha ^_^

... NO KOMEN SEBENARNYA ...

Pak pak bum bum..pak pak bum bum.. (bunyi kompang nih)

Adoyaiii...cepatlah selagi x selesai semuanya, selagi tulah aku susah hati 

tp mudah2an semuanya berjalan dengan lancar

Balik Rumah 2 hari sebelum dan 3 hari selepas ja

sorry abang, sayang tiada cuti sudah..merajuk si abang ^_^

16 nov - 23 nov sahaja, harap maklum!


18 NOVEMBER 2011 - NIKAH
19 NOVEMBER 2011 - SANDING
20 NOVEMBER 2011 - BERTANDANG


Ni banner yang ndak pandai siap2 walaupun beberapa bulan yang lalu sudh saya suruh siapkan.. last2 semalam adik tu cakap " akak maafla banner akak ni da byk tukar tangan sampai saya pun tak tahu nak buat mcmana " adoyaiiii.... mau marah pun malas sudh marah. balik2 call pun sama jak jawapannya . belum siap kak! belum email kak! suruh email ckp 'ok' tunggu tiada juga email hampeh!!


Ni lagi salah pic. adakah patut di masukkannya gambar adegan suap2 
(cewahh) tapi sudah tukar , ndak perlu risau lagi (harap2 boleh harap)
.....................................................
Tamat

eh 

belum lagi lah 


Capal abang belum beli lagi

alamak aii nanti ada yang berkaki ayam masuk dewan persandingan kekeke


Langsir Bilik Pun Belum Beli lagi

so maksudnya saya belum deko bilik pengantin saya lagi . arghh!!


Bakul-bakul utk 10 org my flower girl...

tapi yang tu sekadar hiasan sahaja ^_^

dulu waktu kakak saya kahwin, sayala deco bakul utk flower girl dia termasuk

 hiasan atas kepala diorang

sekarang ni, macam saya mau buat utk kahwin saya sendiri,

tapi saya tiada masa lahhh :'( 


cincin tuk abang saya pun belum cari lagi

cincin apa mau kasi beli dia ni ar ?

perak ? silver  ? >> eh bukan sama ka perak sama silver ??

emas ? haram lelaki pakai ..

stainless steel ?? 

huhuhuhu 

Wednesday, November 2, 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang


Alhamdulillah hari ni genap umur saya 25 tahun. Muda lagi Bah kan hehe..Terima kasih kepada Family, Friend, My Fiancee yang tidak putus2 wish happy birthday dengan saya... Hadiah mana?? haha.. Since Small i Always celebrate my birthday untill im 24 years old. but this year.. i only celebrate without cake but my dear housemate spent me KFC hehee...TERIMA KASIH !!!
Ingat lagi waktu dulu WAJIB celebrate birthday saya. buat pun secara besar2an haha siap jemput kawan2, hias2 rumah ahha.. so sweet....teringin mau jadi budak2 balik. sekarang ni sudh besar susah sikit haha..
pasni celebrate dengan suami pulak hehe... mau minta hadiah besar2 haha..